Wie zijn wij?

LinkedOss is een initiatief van een aantal ondernemers, die vinden dat het anders en beter moet in Oss. Wij denken dat dit ook kan en zoeken daarom gelijkgestemden, die zich graag willen aansluiten om van Oss een bruisende stad te maken.

Tom Sijpestijn

Via de stichting LinkedOss hebben bedrijven de mogelijkheid om hun sponsoring te organiseren in Oss. Via onze vereniging wordt een platform geboden waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en waar deze ondernemers op diverse activiteiten in de stad speciaal welkom geheten worden.”

Dick Bakker

“Oss, moet zich gaan onderscheiden en kiezen voor een duidelijk profiel! Onderscheidende architectuur, met veel jongeren en een bruisend centrum. Geen gemakkelijke klus, dit kan alleen als iedereen hier achter gaat staan, daarom LinkedOss.”

Jeanne van Boekel

“Samen met ondernemend Oss kunnen we Oss profileren en aantrekkelijker maken voor iedereen. LinkedOss is een platform dat de mogelijkheid biedt om mee te bouwen aan 3 pijlers: 1. evenementen., 2. architectuur en 3. onderwijs. Persoonlijk houd ik van een actiegerichte en structurele aanpak om te beginnen met het creëren van uitgaansmogelijkheden voor de leeftijdsgroep tussen de 12 jr. en 30 jr. De jeugd is de toekomst!”